Въпроси и отговори

Как да запазя час за фотосесия?

Час за фотосесия може да запазите като се свържете с мен на телефон 0898 76 76 93 или като използвате формата за контакти.

Колко време по-рано трябва да запазя час?

Желателно е да запазите час за фотосесия поне седмица по-рано от желаното. При свободни часове, разбира се не бих ви отказала, но все пак моля да спазвате посочения срок.

Къде се правят фотосесиите?

Снимам в град София. Към момента не разполагам със студио и снимам основно навън. Локацията на снимките ще бъде изцяло съгласувана с вас.

Правите ли снимки извън София?

Да, снимам и извън София. В случай, че желаете да изберете точно мен за вашите снимки, а не сте от София, трябва да имате предвид, че освен фотосесията се заплащат и пътни разходи, които се уточняват в зависимост локацията.

Кога е най-подходящото време да направим фотосесия?

Всеки ден е подходящ за снимки. Желателно е да се снима сутрин рано или в късните следобедни часове, когато светлината е най-благоприятна. Това е и времето, когато децата са най-спокойни.

Какви дрехи да изберем за фотосесията?

Изберете дрехи, в които се чувствате добре. Когато става въпрос за деца е хубаво дрехите да са без картинки на герои или апликации, които отвличат вниманието на снимките.

Какъв реквизит?

Разполагам с реквизит за детски снимки, но е добре ако и вие самите донесете нещо със себе си. Например: любима играчка, аксесоар за коса, гривни, гердани, шапки и всичко останало, което мислите че би направило вашите снимки свежи и различни. Препоръчително е да вземете и различни дрешки, които вашите малчовци да сменят по време на снимките.

Как ще избера снимките, които желая да получа?

След като направим фотосесията изпращам линк с лека обработка на снимките. От него ще можете само да изберете желаните снимки, но не и да ги свалите. След като ми кажете кои са снимките, които желаете да получите, ще обработя всяка една от тях и ще ги изпратя в рамките на 10 дни.

Кога се заплаща фотосесията?

Фотосесията се заплаща в деня на снимките. В случай, че заплатите за 10 снимки, а в последствие харесате повече снимки от линка, който ще ви изпратя, всяка допълнителна снимка извън пакета се заплаща 3лв/брой.

В какъв формат ще получа снимките си?

Снимките, които изпращам са във формат JPEG и размер 72 DPI. Ако желаете снимки за печат в списание, билборд и тн., моля да ме информирате предварително.

Как ще получа своите снимки?

Снимките можете да получите чрез скайп, емайл, dox.bg, флашка или на диск. Не предоставям хартиен вариант!
Контакти
Ако харесвате работата ми и искате Аз да съм фотографът, който ще запечата вашите скъпи моменти, може да се свържете с мен чрез формата за контакти или на посочения телефон. Желателно е да запазите час за фотосесия поне седмица по-рано.
Полетата с (*) са задължителни.