За мен

Казвам се Йоанна Станчева, от гр. София. По професия и образование съм много далеч от фотографията, но в един момент пътищата ни се преплетоха и лека полека тя зае голяма част от ежедневието ми.

Малко думи за това как започна всичко. Като се върна назад във времето и се замисля, винаги съм обичала да снимам – семейството си, туристически забележителности, животни, цветя и тн. Естествено тогава снимките ми са били заснети с най-обикновена сапунерка и без никаква фотографска стойност, но за мен те са също толкова ценни, колкото и истинските ми фотографии.

Как преминах границата между любител и професионалист? Всичко започна преди около 2 години, когато осъзнах, че сапунерката ми, макар и такава с ръчни настройки не може да прави снимките, които бих желала. Така се роди и идеята за първия ми DSLR. Периодът съвпадна с момента, когато родих второто си дете, така че имах достатъчно време да се отдам както на учене, така и на практика. Не бих ви занимавала с това колко часове съм прекарала в учене, снимане и след това обработване, но смело мога да кажа, че всеки час си е заслужавал.

Ако харесвате работата ми и искате точно Аз да запечатам вашите скъпи моменти може да се свържете с мен чрез формата за контакти или на телефон 0898767693.
Контакти
Ако харесвате работата ми и искате Аз да съм фотографът, който ще запечата вашите скъпи моменти, може да се свържете с мен чрез формата за контакти или на посочения телефон. Желателно е да запазите час за фотосесия поне седмица по-рано.
Полетата с (*) са задължителни.